Rendeld meg 25 éves jubileumi kiadványunkat!

Betegcsoportunk 2019-ben ünnepelte 25 éves évfordulóját. Ennek alkalmából jubileumi kiadvánnyal készültünk, mely a nyomdai munkával együtt 2020 decemberében került kiadásra.

Jubileumi kiadvany

Ebben a 74 oldalas könyvben mindent összeszedtünk az elmúlt években történtekről, csoportunk sikereiről és néha bánatáról. Mindenféle tevékenységünk szerepel benne, pl. az orvosok előadásai (megadva, melyik korábbi számunkban olvasható), a pszichológusi és gyógytorna foglalkozások, közös kiállításaink, kulturális programjaink. Beszámolunk a kirándulásokról, a horvát csoporttal való kapcsolatunkról, konferenciákon való részvételünkről.

Kiadvány díja


Tagok részére: 1200 Ft
Külsősök részére*: 1500 Ft

*Nemfizető tagoknak és érdeklődőknek szóló ár

A díjazás tartalmazza a kiadvány önköltségét és a belföldi postázás díját.

Megrendelés menete

 1. Emailben küldd el megrendelésedet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, írd bele a pontos címet, ahova a könyvet postázhatjuk.
 2. Utald át a kiadvány díját csoportunk számlájára:
  Telekné Gyurina Krisztina
  OTP Bank 11773061-00071107
  Közleménybe írd bele: kiadvány
  vagy
  küldd el rózsaszín postautalványon a Telekné Gyurina Krisztina 2134. Sződ, Ságvár utca 6. címre.
 3. A könyv feladásáról emailben értesítünk, a csomag megérkezése várhatóan 1-2 hetet vesz igénybe.

Kérdés esetén írj nekünk vagy hívj minket!
Telefon: Telekné Gyurina Krisztina 06-(20)-357-3260
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldalunkon sütiket használunk. Néhányuk nélkülözhetetlen a weboldal működéséhez, míg mások segítenek a felhasználói élmény javításában. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja ezeket, akkor nem biztos, hogy a webhely minden funkciója elérhető lesz az Ön számára.