M E G H Í V Ó

közgyűlésre

faeeb219 b4ce 4403 82ce 17eeca9d7a1a

a MEOSZ-Myasthenia Gravis Önsegítő Betegcsoport
soron következő, közgyűlésére, melyet
2016. május 21.-én – szombaton – 10,00-13,00 között tartunk,
a MEOSZ székházában, Budapest III. ker. San Marco u. 76.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szívén viseli betegcsoportunk munkáját, aki fontosnak tartja a rendszeres és szoros kapcsolattartást, illetve akinek van annyi ereje, hogy ezt meg is tudja tenni.

Napirendi pontok

1. Dr. Rózsa Csilla Főorvos Asszony előadása a Myasthenia Gravis jelenlegi helyzetéről
2. 2015 évi Pénzügyi Beszámoló,
3. Az idei év tervei, aktuális kérdések,

Üdítőről, ásványvízről és kávéról a szokásos módon gondoskodunk, csekély harapnivalóval- ami, ha lehet cukor és laktóz (tejcukor) mentes legyen -, Ti kedveskedjetek egymásnak.

A távolmaradók a következő újságban olvashatnak „EMLÉKEZTETŐ” címen a történtekről.

Kedves Betegtársak!

Természetesen a napirendi pontok sorrendje változhat, azt Dr. Rózsa Csilla Főorvos Asszony időbeosztásához igazítjuk. Ezért szeretnénk megkérni Mindenkit, aki eljön a közgyűlésre, hogy már kész kérdéssel érkezzen. Legyen tekintettel a társaira is, mivel az idő véges! Arra gondoltunk, hogy egy-egy kérdés férjen bele a 3-5 perces intervallumba. Aki úgy gondolja, akár le is írhatja kérdését vagy kérdéseit. Ha lesz olyan kérdés, amire a helyszínen nem marad idő, azokat a következő újságunkba betesszük, illetve, amint megérkeznek, a válaszokat feltesszük a honlapunkra is.

Szeretettel várunk Mindenkit: Vezetőség

Weboldalunkon sütiket használunk. Néhányuk nélkülözhetetlen a weboldal működéséhez, míg mások segítenek a felhasználói élmény javításában. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja ezeket, akkor nem biztos, hogy a webhely minden funkciója elérhető lesz az Ön számára.