Hajókirándulás június 22-én (csütörtökön)

Hajókirándulást szervezünk június 22-én (csütörtökön)! Szeretettel várunk Benneteket!

Budapesti városnéző sétahajókázásunkat a BKV D12-es hajójáratán tervezzük, amely hétköznap BKV jeggyel, vagy bérlettel igénybe vehető. 65 év felettieknek természetesen ez is ingyenes.

hajo32 r netre


A Boráros tértől (ahol a közös felszállás lesz) a Római partig hajózunk. Ott kiszállunk és sétálunk, fagyizunk, ebédelünk, stb., tetszés szerint.Ugyanezzel a járattal jönnénk vissza, útközben több megálló van, ahol bárki kiszállhat. (Árpád híd, Jászai Mari tér, Kossuth tér, Batthyány tér, Várkert bazár, Petőfi tér, Szent Gellért tér.)

Esős idő esetén egy héttel eltoljuk a kirándulás időpontját (június 29). Kétséges időjárás esetén Krisztinánál érdeklődhettek telefonon (Telekné Gyurina Krisztina +36-(20)-357-3260)

A hajóra melegebben kell öltözni, ajánlott sál, fejvédő, kardigán, dzseki, stb.

Indulás: Boráros tértől 10 óra 36-kor. (Minden óra 36 perckor indul egy hajó.) Érkezés a Római partra: 11 óra 11 perckor. Felfelé 35 perces az út.Vissza út: A Római partról minden óra 30 perckor indul a hajó. Érkezés a Boráros térre minden óra 51 perckor. Lefelé 21 perces a hajóút.

Érdeklődni a csoportunknál lehet, Telekné Gyurina Krisztinánál.
Elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldalunkon sütiket használunk. Néhányuk nélkülözhetetlen a weboldal működéséhez, míg mások segítenek a felhasználói élmény javításában. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja ezeket, akkor nem biztos, hogy a webhely minden funkciója elérhető lesz az Ön számára.