Új közös program

  Poroszlói kirándulás május 18-án.
Aranyosmaróthyné Jutka – mint korábban is – ismét egész napos kirándulást szervez számunkra. Ezúttal távoli célpontot választottunk, a látnivalókban gazdag Tisza-tóhoz készülünk. 

Poroszlón megtekintjük a TISZA-TAVI ÖKOCENTRUMOT, majd a tavon csónakázhatunk is.

Minthogy Jutka és Fodor István is felajánlott 1-1 minibuszt, 12 ember szállítását tudjuk megoldani. A benzinköltség hozzájárulás 1.000,- Ft/fő. Természetesen, akik saját kocsival jönnének, szintén csatlakozhatnak.

Találkozó 8:30-kor az Örs vezér téren az IKEA parkolójában. Körülbelül este   6 h-ra érünk vissza.

A MEOSZ kiskönyvet mindenki hozza magával, a személyigazolvánnyal együtt, a kedvezmény miatt! A belépő 2520 Ft, amiben benne van a kishajójegy is. Van kombinált jegy is, 2780 Ft, ezért filmet is lehet nézni.
Jelentkezni Telekné Krisztinél lehet, telefonon: 06-20-357-3260 vagy e-mail-ben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Legkésőbb a május 11-iki taggyűlésen, személyesen. Fontos, hogy aki jönni akar, időben jelezze szándékát.
A férőhelyek korlátozottak, ezért kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akik biztosan el is jönnek!

 

Weboldalunkon sütiket használunk. Néhányuk nélkülözhetetlen a weboldal működéséhez, míg mások segítenek a felhasználói élmény javításában. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja ezeket, akkor nem biztos, hogy a webhely minden funkciója elérhető lesz az Ön számára.