A tagsággal járó előnyök, kedvezmények

r1A tagdíjfizető, regisztrált tagjainknak lehetőséget nyújtunk a MEOSZ (Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége) tagkönyvének megszerzéséhez. Ez egyszeri 150 Ft+ 4*4 cm fénykép beadásával megkapható (postai igénylés esetén bérmentesített válaszboríték küldésével). A továbbiakban az éves igazoló pecsétet a tagdíj befizetése ellenében adjuk.


Ez a MEOSZ tagkönyv számos kedvezménnyel jár:

Pl. ingyenes múzeumi belépő a legtöbb helyen

Regisztrált ill. regisztrált és tagdíjat is fizető tagjainknak nyújtott szolgáltatások

Mindenki kapja térítés nélkül:
  • Belépési nyilatkozat  letölthető a tagság menüpontban. Beadható emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy postán .
  • Kérjük, küldjön bérmentesített, megcímzett válaszborítékot, melyben elküldjük a
  • sürgősségi kártyát és az aktuális „tilos gyógyszer lista”-t. 
Aki nem fizet tagdíjat, ezek frissítését nyomtatott formában csak a postaköltség megfizetése ellenében kaphatja meg. A tilos gyógyszer listát évente frissítjük, de a honlapunkon bárki számára hozzáférhető, letölthető.

Évente többször adunk ki újságot „Myasthenia Hírmondó” néven, mely a betegségről, gyógymódról, betegtársainkról, rendezvényeinkről szól.

Az újság a közeljövőben a honlapunkon olvasható lesz. Azon tagdíjfizető betegtársaink részére, akiknek nincs internet-hozzáférésük, s ezt írásban kérik, postai úton, nyomtatott formában is eljuttatjuk.
Weboldalunkon sütiket használunk. Néhányuk nélkülözhetetlen a weboldal működéséhez, míg mások segítenek a felhasználói élmény javításában. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja ezeket, akkor nem biztos, hogy a webhely minden funkciója elérhető lesz az Ön számára.